14.5.2015

Tässä vaiheessa"Tässä vaiheessa uskon saaneeni jotain, ja elämäni on muuttunut. Mutta mikään tästä ei ole todella saavutettua. Maailma läpäisee sinut kuin vesi ja lainaa sinulle hetkeksi värejään. Sitten se vetäytyy ja jättää sinut sen tyhjyyden eteen, jota jokainen kantaa sisällään, hengen keskeisen voimattomuuden eteen, johon pitää vain tottua, ja jota vastaan pitää taistella, ja joka, paradoksaalisesti, onkin ehkä varmin moottorimme."

-Nicolas Bouvier 

7 kommenttia:

 1. Hei !
  Voi että olet löytänyt juuri sellaisen tekstin mikä kertoo ihmisen inhimillisyydestä ja rajallisuudesta - jos löytää tai saa jotain itselle, itsestä silloin tuntee niin paljon ettei pysty vastaan ottamaan ja riemuitsemaan vaan kainostelee ja hiukan myöhemmin jo harmittaa että miksen vain nauttinut, iloinnut siitä mitä sain.

  Maaria Leinonen kirjoittaa:

  Muualla
  ikävöin tänne
  täältä muualle
  ja siinä välissä -
  en edes siinä
  ole rauhassa.
  Levollinen.

  terveisin S

  vielä - katsoppa kuviasi suurennettuna - huikeaa- esim. tuo pullo kädellä jossa ruiskukkia... s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kaikki mitän sanot. Lainaus tuli silmille toisen kirjan kätköistä. Vahva. En ole Bouveria lukenut, mutta nyt aion hänen matkakirjoihinsa paneutua.

   Kiitos. Kuvat ovat vuoden takaisia, halusin ne nyt nähtäville.

   Poista
  2. Ja vielä tuo runo. Tunnen tuon kaiken. Juuri nyt on junien kutsu, kaikkialta, kaikkialle. Luulen, odotan juhannukseen.

   Poista

Lovely to see you here.