29.11.2015

Sunnuntai

Tänään oli kahvipöytäsunnuntai,
minä olen ohikulkija.

Koristeet tein itse ja nyt on aika harmaata.
On kivaa ajatella, ettette tiedä mitä kuvia minulla on säilössä.

10 kommenttia:

 1. ! Oo, säilöt. Mullakin on säilöjä, julkisia ja yksityisiä.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Kun käyn täällä blogissasi, tulee muistumia johonkin, mitä en ole saanut mieleeni. Nyt se juolahti: Edith B. Holdenin teos Nuoren naisen päiväkirja luonnontapahtumista 1906. Onko tuttu sinulle? Kirjastosta saanee ja kurkkasin, että on myynnissä antikvariaateissakin (ja huutonetissä). Täältä pääset katsomaan myös:
  http://www.morning-earth.org/ARTISTNATURALISTS/AN_Holden.html

  Säilöt. <3 (Minulla on tekstisäilöjä.)

  P.s.
  Nyt, kun meillä on tuo pentu täällä ja vietän sen kanssa paljon aikaa, minä olen ohikulkijan sijaan vieressä- tai perässäkulkija. Ihan mielenkiintoinen rooli, päädyn siinä roolissa usein metsään ja purolle. Eläimet ovat viisaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos! Olen nähnyt noita kirjoja kuvissa mutten ole ikinä kiinnittänyt suurempaa huomiota. Katsoin juuri kirjastomme sivuilta että varastossa on. Ihanaa kun kerroit. Ja että blogistani tulee tuollaisia mielikuvia. Vau! Hymy!

   Metsä ja purot. <3 Viisasta tahtoa metsään.

   Poista
  2. Hyvä, että teos löytyy kirjastostasi. Holdenia suosittelen voimaksikin eli siksi, että hän teki edwardiaanisen ajan puristuksissa rohkeita valintoja, mm. nai "ihan tavallisen kuvanveistäjän". Holdenista tuli elämäkertasarja tv:ssä vuosia sitten, ei dokumentti vaan näytelty, oli joka sunnuntainen iloni.

   Poista
  3. Mä en ole sellaista tietenkään nähnyt, mutta luulen että minustakin olisi iloa joskus nähdä se sarja. Kiitos.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Idea on strömsön viimeaikaisia. Tuo on jotain valmista paperimassan tapaista. Kuviot pitsistä, leimosta, maljakon pohjista...

   Poista

Lovely to see you here.